Köpa solceller

Att tänka på när man köper solceller

När man ska köpa solceller rekommenderar vi att man köper paneler som är klassade “Tier 1“. Detta innebär att det är paneler av den hösta kvalitetsklassen. Likaså att man använder välkända märken för växelriktare och batterier. 

Vi erbjuder märken som tex Roofit.Solar , Longi & Leapton Solar samt Growatt & Fronius.

Vi rekommenderar denna solpanel för snabb leverans.

En annan viktig sak är en professionell takinstallation. Om ni väljer att köpa solceller av oss så kan ni lita på att vi gör ett bra jobb. Vi slipar tex ned alla överliggande takpannor runt takfästena så att tätskiktet förblir intakt över hela taket och sätter även gummidämpare under varje takkrok för att minimera riskerna för att takpannor spricker vid hårda vindar. Vi sätter även tätskikt ovanför alla takfästen för att minimera risken för eventuella läckage.

En kort film beskrivande processen vid takmontage panntak.

Skicka en offertförfrågan

Sist men inte minst bjuder vi alltid på en extra solpanel för att ha i reserv om olyckan skulle vara framme. Det är mycket svårt att ersätta trasiga, gamla solpaneler så vi tycker det är värt att ha en extra panel i reserv.

Begär en kostnadsfri offertförfrågan som inte är bindande, använd nedanstående formulär:

Kontaktformulär

Relaterade produkter

Limträpergola

En av våra senaste produkter. Till skillnad från våra tidigare pergolor kommer denna variant att måttillverkas i limträ.

Aluminiumpergola Classic

Vår senaste pergola, Aluminiumpergola Classic, tillverkas precis som Premiumpergolan i robust och stilren aluminium. Denna pergola tillverkas enligt standardmått.

Pooltak

Aluna har 20 års erfarenhet när det kommer till att producera pooltak i premiumklassen. Tryck på knappen nedan för mer information.

Scroll to Top