Beräkna pris på vår Premiumpergola

PREMIUMPERGOLAN

Nedan kan ni konfigurera er unika pergola och direkt få en uppfattning om vad priset ungefärligen kommer att landa på. Priser påverkas bl.a. av valutakurs mot euron. Det slutgiltiga priset får ni i en offert efter att vi först haft en diskussion. Skicka gärna in er intresseanmälan nedan så hör vi av oss snarast.  Läs mer om vår Premiumpergola här. Ni kan även kontakta oss direkt på telefon (+46 42 442 42 60) eller skicka ett mail till kontakt@utevision.se om det passar er bättre.
340
( 340-700 cm i steg om 20 cm * )
142
( 142-400 cm i steg om 1 cm )
250
( Maximum 300 cm, påverkar ej pris )
4
( 5-6 ben är valbart vid längd 540-700 cm, påverkar ej pris )
( påverkar ej pris )

 
(inkl moms)

0
-> pris:
(inkl moms)
0
-> pris:
(inkl moms). Priset här stämmer ej då 4 ben önskas vid 540-700 cm längd.

(inkl moms)

( montage etc erbjuds mot extra avgift, enligt offert )
pergola storlekar

* = När ni väljer längd 540 till 700 så är det valbart att pergolan har 4 stolpar istället för 6 stolpar, det är alltså möjligt att ha 4 stolpar upp till 7 meters längd. Oavsett storlek på pergolan så är det en styrning av hela lamell-taket, önskas flera individuellt styrda tak-sektioner så krävs det flera separata pergolas som placeras intill varandra.
Skriv in era kontaktuppgifter nedan och skicka in till oss så återkommer vi snarast (ni binder er inte till något)
Välj filByt filTa bort

Vid beställning av pergola med sidoväggar ingår exklusiv fjärrkontroll med touchscreen och laddningsstation. (värde ca 3000:-)

EXTRA ERBJUDANDE! Ni kan välja alternativa färger på er pergola från 5000:- (som standard ingår vit eller antracit)

Vi erbjuder även finansiering med räntefri delbetalning upp till 24 månader via Resurs Bank.

Intresserad? Kontakt oss!

Skicka ett mail

Använd vårt kontaktformulär

Eller ring oss på +46 42 442 42 60

Är du intresserad av några av våra produkter, tjänster eller är det möjligtvis så att du har några frågor angående dessa eller något annat, tveka då inte att höra av dig!

Just nu erbjuder vi gratis visualiseringar om du beställer en Aluminiumpergola Classic (gäller t.o.m. 2024-03-31). Vi ser fram emot ditt samtal!

Relaterade produkter

Limträpergola

En av våra senaste produkter. Till skillnad från våra tidigare pergolor kommer denna variant att måttillverkas i limträ.

Aluminiumpergola Classic

Vår senaste pergola, Aluminiumpergola Classic, tillverkas precis som Premiumpergolan i robust och stilren aluminium. Denna pergola tillverkas enligt standardmått.

Pooltak

Aluna har 20 års erfarenhet när det kommer till att producera pooltak i premiumklassen. Tryck på knappen nedan för mer information.

Scroll to Top