Förgyll ditt hem

Aluminiumpergola Classic

Vår Aluminiumpergola Classic är en robust, modern och slitstark pergola som tillverkas enligt fyra olika standardmått. Precis som vår Premiumpergola kommer denna version också med lameller som justeras med hjälp av motor. Dessa kan roteras 120°.

Vi erbjuder även många olika tillval till denna pergola så som träjalusier och att du kan välja att måla taket i en färg och stommen i en annan.

Denna pergola är inte lika kraftig som vår Premiumpergola men den är fortfarande av mycket hög kvalitet. Med en godstjocklek på 1,8 mm och stolpar med en dimension på 13×13 cm klarar även denna pergola av vårt blåsiga och krävande klimat. 

En pergola är verkligen en perfekt investering för dig som vill skapa en fantastisk uteplats där du, din familj och dina vänner kan skapa fantastiska minnen. En plats där du kan spendera heta sommardagar, friska sensommarkvällar med lite infravärme, eller varför inte bjuda hem lite vänner på ett yogapass? Det är bara fantasin som sätter gränser! 

Från 59.000 kr

Eftersom att denna pergola tillverkas enligt standardmått har vi ingen priskalkylator, utan en tabell som du kan se längre ner på sidan. 

Kontakta oss vid intresse

Om du är intresserad av denna produkt, någon annan i vårt utbud eller har du kanske någon fråga? Tveka då inte att höra av dig till oss. Använd gärna kontaktformuläret som du hittar genom att följa den blåa knappen. Det går såklart också bra att skicka ett mail eller ringa om det passar dig bättre. Vi ser fram emot ditt samtal!

När vi har tid och så önskas erbjuder vi både 3D och 2D visualiseringar för att man ska få en bättre förståelse för hur det kommer att bli, eller vad man skulle kunna göra i sin trädgård.

Färgalternativ

RAL 7016

Matt Anthracite Grey

[1]

RAL 9016

Matt Traffic White

[2]

Det färgalternativ som du väljer kommer inte att påverka priset på pergolan utan välj den kulör som passar dig och din trädgård bäst. För den som inte kan bestämma sig kan man välja att måla taket i en färg och stommen i en annan, även detta ingår i priset.

Det som skiljer de fyra alternativen åt är vilken längd du väljer, 3,40 m, 3,85 m, 4,30 m eller 4,75 m. Till skillnad från våra Premiumpergola som måttillverkas och därmed i vissa fall kräver fler ben än fyra, kommer våra Aluminiumpergola Classic med enbart fyra ben på samtliga alternativ.

Samtliga alternativ har ett soltak som kan roteras 120°, motor tillhörande taket som är installerat inuti balken, stolpar med dimension 13×13 cm och tillhörande fjärrkontroll och applikation till mobilen för att styra detta.

Storlek 1

Mått

Höjd : 3500 mm

Längd : 3400 mm

Bredd : 2500 mm

Stolpar : 130 x 130 mm

 

Pris : 59.000 kr

Storlek 2

Mått

Höjd : 3500 mm

Längd : 3850 mm

Bredd : 2500 mm

Stolpar : 130 x 130 mm

 

Pris : 65.000 kr

Storlek 3

Mått

Höjd : 3500 mm

Längd : 4300 mm

Bredd : 2500 mm

Stolpar : 130 x 130 mm

 

Pris : 72.000 kr

Storlek 4

Mått

Höjd : 3500 mm

Längd : 4750 mm

Bredd : 2500 mm

Stolpar : 130 x 130 mm

 

Pris : 79.000 kr

Produktspecefikation

Varumärke: Utevision Norden AB

Höjd: 3500 mm

Längd: 3400 – 4750 mm

Bredd: 2500 mm

Teknisk Specefikation

Stomme: Aluminium

Tillverkning: Tillverkas enligt standardmått

Installation: Installeras av montör

Anslutning: Fristående eller väggmonterad

 

Tillverkas i Europa

Tillval

• Gardiner

• Sidoväggar

• LED-belysning

• Skjutpartier i glas

• Träjalusier

• Vädersensorer

• Infravärmare

Vanliga frågor

Hur beställer jag en pergola?

För att beställa använder du vårt kontaktformulär, skickar ett mail till kontakt@utevision.se eller ringer oss på +4624424260

Eftersom att en del av våra produkter tillverkas enligt mått och är av en relativt hög prisklass håller vi nära kontakt med våra kunder under hela processen för att du ska känna dig trygg och för att se till att det kommer att passa just din trädgård.

Vi ser fram emot att diskutera era trädgårdsdrömmar!

Hur mycket kostar en pergola?

För tillfället har vi tre olika pergolor att välja emellan, Premiumpergolan, Aluminiumpergola Classic och Limträpergolan.

Eftersom att vår Premiumpergola tillverkas enligt mått finns det inget exakt pris, däremot ligger startpriset på ca 65.000 kr. Använda gärna vår priskalkylator, avsedd för Premiumpergolan, för att räkna ut olika prisklasser.

Startpriset för vår Limträpergola är betydligt lägre med ett startpris på ca 20.000 kr.

För att se priserna för vår Aluminiumpergola Classic kan du gå till dennes produktsida. Denna pergola tillverkas nämligen enligt standardmått.

Hur kommer jag i kontakt med er?

För att komma i kontakt med oss kan du använda dig av vårt kontaktformulär som du hittar på sidan kontakt.

Det går också bra att skicka ett mail eller ringa;

Telefon : +46 42 442 42 60

E-post : kontakt@utevision.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Relaterade produkter

Premiumpergola

Vår populäraste pergola, Premiumpergolan. Tillverkad i robust och stilren aluminium med stark och proffsig konstruktion. Tillverkas enligt mått för att passa just din trädgård.

Limträpergola

En av våra senaste produkter. Till skillnad från våra tidigare pergolor kommer denna variant att måttillverkas i limträ.

Pooltak

Aluna har 20 års erfarenhet när det kommer till att producera pooltak i premiumklassen. Tryck på knappen nedan för mer information.

Soptunneskydd

Våra stilrena och funktionella soptunneskydd i värmeförzinkad plåt. Skyddar både dina sopkärl och skapar en trevligare utemiljö. 

Scroll to Top