Pooltak från Aluna

Våra populäraste pooltak

Skydda din pool med ett av våra utsökta pooltak från Aluna i Polen. Aluna har 20 års erfarenhet av att producera pooltak i premiumklassen.

Fördelarna med våra pooltak

Snabb och smidig installation. Alla våra pooltak är färdigmonterade vid leverans. Det är endast installationen av skenorna längs poolen som krävs.

Alla våra pooltak levereras på “specialpall” som ingår i priset (värde från 3000 kr och uppåt). Detta för att minimera risken för fraktskador.

10 års garanti på konstruktionen.

Valfri RAL-färg på lackeringen. Standard är antracit färg.

• Vi har mycket konkurrenskraftiga priser, hör av dig för mer information.

3 års garanti på lackeringen.

Intresserad? Kontakt oss!

Skicka ett mail

Använd vårt kontaktformulär

Eller ring oss på +46 42 442 42 60

Är du privatkund som vill ordna installation, företag som önskar samarbete eller offert, eller har du några frågor? Tveka då inte att höra dig, vi ser fram emot ditt samtal!

Relaterade produkter

Soptunneskydd

Våra stilrena och funktionella soptunneskydd i värmeförzinkad plåt. Skyddar både dina sopkärl och skapar en trevligare utemiljö. 

Aluminiumpergola Classic

Vår senaste pergola, Aluminiumpergola Classic, tillverkas precis som Premiumpergolan i robust och stilren aluminium. Denna pergola tillverkas enligt standardmått.

Limträpergola

En av våra senaste produkter. Till skillnad från våra tidigare pergolor kommer denna variant att måttillverkas i limträ.

Scroll to Top