SNYGGA PROJEKT MED PERGOLA OCH POOLER VÅREN 2020

Poolharmoni har tagit flera steg mot framtiden under våren med ett större antal installationer av framför allt Harmonipergolan men även några pooler och utekök.

Ystad, Landskrona, Lerberget, Trelleborg, Öckerö, Norrköping, Värmdö och Saltsjö Boo är några platser där vi har arbetat under våren och sommaren. Se bilder nedan för ett litet smakprov på hur det kan se ut med våra pergola. Under pergolan kan man sen placera utemöbler, utekök, grillar och matsalsmöblemang beroende på vilken ambitionsnivå man har.

Vår närmaste utmaning är att leverera alla sidoväggarna till våra pergola. Pga corona-viruset har vi drabbats av förseningar hos vissa leverantörer men vi har gott hopp om att lösa detta inom kort.

Vi kommer att publicera fler bilder här inom kort och vi satsar på framtiden och står starka under pandemins härjningar. Är man liten har man en ekonomisk fördel och större flexibilitet under svåra tider när marknaden kan svänga snabbt. Vi tror på att utomhusmiljö kommer att bli allt viktigare i takt med att fler människor ser fördelarna med att ha en trädgård med mer sociala ytor där man inte är så väderberoende.

6 juli 2020

Scroll to Top