HARMONIPERGOLAN ÄR HÄR!

Poolharmoni lanserar en ny europa-tillverkad pergola inför 2020 med en helt annan prislapp och tekniknivå än vår topprodukt som fortsatt är Zenisun från Frankrike. Produktbladet hittar du här: https://usercontent.one/wp/www.poolharmoni.se/wp-content/uploads/2020/02/A4_Print-harmonip.pdf

För de kunder som nöjer sig med lite enklare funktioner erbjuder vi nu en aluminiumpergola av toppkvalitet med lamelltak som kan flexa 0-90 grader och med solautomatik samt regnsensor. Motorn är tysktillverkad och elektroniken kommer från världsledande Somfy vilket borgar för långsiktig kvalitet och trygghet.

Styrningen sköts enkelt med en fjärrkontroll. Mycket fina priser erbjuds även på automatiska gardiner för sol-, regn-, insekts- och vindskydd. Förhoppningen är att fler svenskar kan få njuta av framtidens uterum.

Pergolan levereras utan mittstolpe i storlekar upp till 5,2 x 4 meter. En motor kan driva ett lamelltak på maximalt 7 x 4 meter. Maximal snölast på standardtaket är 60 kg per kvm. Vi kommer att erbjuda ett förstärkningskit för norra Sverige.

Exempelpriser för den nya pergolan med LED-belysning i ramen samt sol- och regnsensor inkluderat i priset:

  • 3 x 4 meter: 59.995:-
  • 3 x 5 meter: 69.995:-
  • 4 x 5 meter: 79.995:-

Frakt tillkommer på priserna ovan. Standardinstallation erbjuds i södra Sverige och kostar från 15 000 kronor inkl. moms. Gjuta fundament och elinstallation ingår inte i standardinstallationen.

18 februari 2020

Scroll to Top