Utevision

Tillsammans skapar vi din drömplats hemma i trädgården

En av många bilder från en av våra tidigare installationer. Titta gärna i vårt bildgalleri för att se fler bilder från några av våra tidigare kunder. 

Vi hjälper våra kunder att skapa en ny och bättre utemiljö!

Funderar du på att göra om hemma och känner att det är dags att piffa till och skapa en riktig mysig plats att spendera tid på med familjen? Då har vi lösningen för dig! 

Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina trädgårdsdrömmar. Till exempel, en pergola med lamelltak kan sägas vara den perfekta mixen mellan uterum och markis, inte för varmt och inte för kallt. Man kan få skugga och man kan få sol. Det går även att montera sidoväggar och skjutpartier för den som vill det (populära tillval). 

För att läsa mer om vår populäraste pergola, Premiumpergolan, tryck på knappen nedan. För att utforska vårt utbud ytterligare får du gärna fortsätta ner på sidan eller titta under kategorin “produkter” i huvudmenyn.

Intresserad? Kontakt oss!

Skicka ett mail

Använd vårt kontaktformulär

Eller ring oss på +46 42 442 42 60

Är du intresserad av några av våra produkter, tjänster eller är det möjligtvis så att du har några frågor angående dessa eller något annat, tveka då inte att höra av dig!

Just nu erbjuder vi gratis visualiseringar om du beställer en Aluminiumpergola Classic (gäller t.o.m. 2024-03-31). Vi ser fram emot ditt samtal!

Upptäck vårt utbud!

Premiumpergola

Vår populäraste pergola, Premiumpergolan. Tillverkad i robust och stilren aluminium med stark och proffsig konstruktion. Tillverkas enligt mått för att passa just din trädgård.

Aluminiumpergola Classic

Vår senaste pergola, Aluminiumpergola Classic, tillverkas precis som Premiumpergolan i robust och stilren aluminium. Denna pergola tillverkas enligt standardmått.

Limträpergola

En av våra senaste produkter. Till skillnad från våra tidigare pergolor kommer denna variant att måttillverkas i limträ.

Pooltak

Aluna har 20 års erfarenhet när det kommer till att producera pooltak i premiumklassen. Tryck på knappen nedan för mer information.

Soptunneskydd

Våra stilrena och funktionella soptunneskydd i värmeförzinkad plåt. Skyddar både dina sopkärl och skapar en trevligare utemiljö. 

Utekök

Våra moderna och stilrena utekök för underbara stunder med nära och kära. Passar perfekt att kombinera med vår premiumpergola!

Du hittar våra andra produkter under kategorin “produkter” i huvudmenyn.

Vid ett köp av vår Europa-tillverkade Premiumpergola ingår bland annat

10 års garanti på konstruktion & 3 års garanti på elektronik

Installation som utförs av erfarna montörer

Garanterat tillverkad i “virgin” aluminium med europeiskt ursprung

Demonstrationsfilmer på vår Premiumpergola

En kort film som demonstrerar det justerbara taket.

En kort film som demonstrera ett våra tillval “side screens”/ sidoväggar som kan hissas upp och ner.

Nyhet! Utevision startar tillverkning av svensk Limträpergola

Utevision startar tillverkning av sin egen limträpergola tillverkad i Sverige. De kommer att produceras enligt mått. Är ni intresserade av att bli referenskund så hör gärna av er! 
 
För att läsa mer om denna produkt tryck på knappen nedan eller gå till sidan “nyheter” för att läsa om andra tidigare händelser. 
 

Varför välja oss?

Vi har installerat cirka 100 st pergolor med lamelltak hittills och vi vågar påstå att vi har stor erfarenhet av denna produkt. Be gärna om en referens om ni vill kontrollera hur det blev hos någon av våra tidigare kunder. Titta gärna också i vårt bildgalleri för inspiration från tidigare installationer. 

Vanliga frågor

Hur beställer jag?

För att beställa använder du vårt kontaktformulär, skickar ett mail till kontakt@utevision.se eller ringer oss på +4624424260

Eftersom att en del av våra produkter tillverkas enligt mått och är av en relativt hög prisklass håller vi nära kontakt med våra kunder under hela processen för att du ska känna dig trygg och för att se till att det kommer att passa just din trädgård.

Vi ser fram emot att diskutera era trädgårdsdrömmar!

Hur mycket kostar en pergola?

För tillfället har vi tre olika pergolor att välja emellan, Premiumpergolan, Aluminiumpergola Classic och Limträpergolan.

Eftersom att vår Premiumpergola tillverkas enligt mått finns det inget exakt pris, däremot ligger startpriset på ca 65.000 kr. Använda gärna vår priskalkylator, avsedd för Premiumpergolan, för att räkna ut olika prisklasser.

Startpriset för vår Limträpergola är betydligt lägre med ett startpris på ca 20.000 kr.

För att se priserna för vår Aluminiumpergola Classic kan du gå till dennes produktsida. Denna pergola tillverkas nämligen enligt standardmått.

Hur kommer jag i kontakt med er?

För att komma i kontakt med oss kan du använda dig av vårt kontaktformulär som du hittar på sidan kontakt.

Det går också bra att skicka ett mail eller ringa;

Telefon : +46 42 442 42 60

E-post : kontakt@utevision.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Scroll to Top