Kontakta oss!

Kom i kontakt!

Utevision Norden AB utgår från Höganäs kommun i nordvästra Skåne och vi utför framför allt installationer i södra Sverige. Däremot får du såklart gärna höra av dig om du bor lite längre upp och fortfarande är intresserad, ibland går det nämligen att lösa.

Om du har några frågor eller vill komma i kontakt, tveka inte att höra av dig. Använd gärna kontaktformuläret här på sidan.

Vi hör alltid av oss inom 1-2 dagar.

Telefon : +46 42 442 42 60

E-post : kontakt@utevision.se

Adress : Klinkergatan 12, 263 39, Höganäs

Kontaktformulär

Våra principer

Vi har alltid våra kunder i fokus och vi strävar hela tiden för att hålla en hög standard på både relation, som installation. Vi har också stort fokus på innovation av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Det gäller alla våra produkter och tjänster.

Vilka är vi?

Vi är ett litet företag som utgår från vackra Höganäs i nordvästra Skåne.

Grundaren av Utevision, Marcus Gullberg, har många års erfarenhet av företagande och han grundade även Gullberg&Jansson som än idag är ett känt bolag i poolbranschen.

Vi utgår från Klinkergatan 12, 263 39, i Höganäs och  utför därför framför allt installationer i södra Sverige. Däremot får du såklart gärna höra av dig om du bor lite längre upp och fortfarande är intresserad, ibland går det nämligen att lösa.

Vår erfarenhet

Vi har installerat cirka 100 st pergolor med lamelltak hittills och vi vågar påstå att vi har stor erfarenhet av denna produkt. Be gärna om en referens om ni vill kontrollera hur det blev hos någon av våra tidigare kunder. Titta gärna också i vårt bildgalleri för inspiration från tidigare installationer. 

Var finns vi?

Utevision utgår från Höganäs i nordvästra Skåne. För dig som bor i närheten eller vill träffas i verkligheten gör vi gärna det. Hör då av er till oss på telefon eller använd kontaktformuläret här på sidan för att boka ett möte.

Besöksadress: Klinkergatan 12, 263 39, Höganäs, Sverige

Vanliga frågor

Hur beställer jag?

För att beställa använder du vårt kontaktformulär, skickar ett mail till kontakt@utevision.se eller ringer oss på +4624424260

Eftersom att en del av våra produkter tillverkas enligt mått och är av en relativt hög prisklass håller vi nära kontakt med våra kunder under hela processen för att du ska känna dig trygg och för att se till att det kommer att passa just din trädgård.

Vi ser fram emot att diskutera era trädgårdsdrömmar!

Hur mycket kostar en pergola?

För tillfället har vi tre olika pergolor att välja emellan, Premiumpergolan, Aluminiumpergola Classic och Limträpergolan.

Eftersom att vår Premiumpergola tillverkas enligt mått finns det inget exakt pris, däremot ligger startpriset på ca 65.000 kr. Använda gärna vår priskalkylator, avsedd för Premiumpergolan, för att räkna ut olika prisklasser.

Startpriset för vår Limträpergola är betydligt lägre med ett startpris på ca 20.000 kr.

För att se priserna för vår Aluminiumpergola Classic kan du gå till dennes produktsida. Denna pergola tillverkas nämligen enligt standardmått.

Hur kommer jag i kontakt med er?

För att komma i kontakt med oss kan du använda dig av vårt kontaktformulär som du hittar på sidan kontakt.

Det går också bra att skicka ett mail eller ringa;

Telefon : +46 42 442 42 60

E-post : kontakt@utevision.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Relaterade sidor

Läs mer om oss som företag

Läs gärna om oss på Utevision under sidan om oss och hör gärna av dig om du har några frågor! Tryck på knappen nedan för att komma till sidan om oss > 

Bilder från tidigare installationer

Titta gärna i vårt bildgalleri för att se några av våra tidigare installationer och för att bli inspirerad! Tryck på knappen nedan för att komma till bildgalleriet >

Nyheter

Gå till sidan nyheter för att hålla dig uppdaterad. Där finns allt från ny produkter, till visioner och tidigare installationer. Tryck på knappen nedan för att komma till sidan nyheter >

Scroll to Top