NYHETER PERGOLA 2021 – LED, MASSIVPERGOLA, KULÖRER ETC

Under 2020 har intresset för vår pergola närmast exploderat och vi har även dokumenterat ett pergolabygge på Byggahus:

https://www.byggahus.se/forum/threads/pergola-och-takterass.402215/#post-4023460

Rent tekniskt händer det alltid något nytt med våra produkter och vi kommer nu att erbjuda  flera viktiga förbättringar för Harmonipergolan under 2021.

Poolharmoni har under hösten genomfört ett större antal pergola-installationer med gott resultat och det är nu dags för 2021 och vårens produktnyheter. Vi ser redan ett mycket stort intresse för pergolan och vi introducerar nu Massivpergolan till de kunder som vill ha den absolut mest exklusiva och massiva lösningen på marknaden.

Flaskhalsen blir att hinna med alla montagen men vi har en plan för att lösa denna utmaning.

Harmonipergolan – Indirekt LED med app och astrour, fler kulörer, snyggare elinstallation

Rent tekniskt händer det alltid något nytt med produkten och vi kommer nu att erbjuda  – från dagens datum – alla våra Harmonipergola med följande förbättring inkluderade i priset:

– Vid pergola som beställs med sidogardiner inkluderar vi fördragna kablar i balkarna som gör att installationen av gardinerna blir mer diskret.

– Radiosändaren till motorn kommer att fuktsäkras av oss innan installationen vilket innebär att kunden kan placera den var som helst utan problem.

Nya tilläggsoptioner 2021

– LED-belysning med Plejd blåtandsapp och astrour erbjuds till Harmonipergolan. Resultatet är mycket vacker belysning.

– 26 RAL-färger utöver standardkulörerna erbjuds till en mycket blygsam kostnad av 5 000 kronor per pergola.

Massivpergolan – upp till 7 x 5 meter storlek

Vi erbjuder nu en ny typ av pergola, Massivpergolan, med extremt massiv aluminiumtjocklek på upp till 5 mm och större vingar upp till 5 meters längd och 25 cm bredd. Stolparna har ytterdimension 150 x 150 mm.

Dessutom tål denna pergola mycket mer snö än Harmonipergolan. Vi tror absolut att detta är marknadens mest exklusiva pergola med möjlighet till största möjliga vingspann. Hör av er till oss för en offert!

18 januari 2021

Scroll to Top